Ένας 4χρονος Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ είναι τώρα «Αναπληρωτής Σκύλος» σερίφης της Φλόριντα, αφού διασώθηκε από έναν αλιγάτορα που τον έσυρε κάτω από το νερό.

Το γραφείο του σερίφη του νομού Lee τίμησε το κουτάβι, που ονομάστηκε Gunner, σε μια τελετή στις 8 Δεκεμβρίου.

Οι δηλώσεις του…γραφείου

«Ορκίζεστε να τηρήσετε τον συνταγματικό νόμο για το Γραφείο του Σερίφη του Lee;» Ο Σερίφης της κομητείας Lee, Carmine Marceno ρώτησε τον Gunner κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Είναι μια μεγάλη μέρα. Θα γίνεις ντετέκτιβ τώρα, εντάξει;». Ο Gunner απάντησε δίνοντας στον σερίφη ένα φιλί στη μύτη πριν λάβει το σύμβολο ως «Αναπληρωτής Σκύλος».

Μόλις έναν μήνα νωρίτερα, το μικρό κουτάβι ήταν κλειδωμένο στα σαγόνια ενός αλιγάτορα που τον τράβηξε στη λίμνη στην αυλή της οικογένειάς του.

«Ήμασταν λίγο έξω με τα πόδια από τη λίμνη», είπε ο ιδιοκτήτης του Gunner, Richard Wilbanks, στο CNN σε προηγούμενη συνέντευξη, «και βγήκε από το νερό σαν πύραυλος. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας αλιγάτορας θα μπορούσε να είναι τόσο γρήγορος. Ήταν τόσο γρήγορο», είπε αδρεναλίνη ή ένστικτο.

«Μόλις πήδηξα αυτόματα στο νερό», είπε ο Wilbanks. Χάρη στον Wilbanks, ο Gunner επέζησε με μία μόνο πληγή στην κοιλιά του. Τα χέρια του «πατέρα» του, ωστόσο, ήταν σε χειρότερη κατάσταση και χρειάζονταν επίσκεψη στον γιατρό.

His owner was seen on video literally pulling him from the jaws of an alligator. Now, this sweet, brave dog named Gunner is moving on to big things!

Posted by Fox 8 News on Thursday, 10 December 2020

Πηγή: edition.cnn.com

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο