ΚΙΝΑΛ: Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τη ΝΔ οι χρεώσεις των τεστ για κοροναϊό
«Επί 8 μήνες η Κυβέρνηση επέτρεπε συνειδητά σε ιδιωτικά εργαστήρια να αισχροκερδούν με την τιμή αλλά και την ποιότητα των τεστ για τον COVID -19» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ
Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι συνιστά μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την κυβέρνηση η απόφασή της να επιβάλλει διατίμηση στα διαγνωστικά τεστ κοροναϊού.
«Επί 8 μήνες η Κυβέρνηση επέτρεπε συνειδητά σε ιδιωτικά εργαστήρια να αισχροκερδούν με την τιμή αλλά και την ποιότητα των τεστ για τον COVID -19. Χρεώνοντας τα ακόμη και 10 φορές πάνω από την τιμή αγοράς», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος στην οποία συμπληρώνεται ότι η Φώφη Γεννηματά είχε ζητήσει τη λήψη μέτρων από την αρχή της πανδημίας τον περασμένο Μάρτιο.
«Η κατακραυγή των πολιτών τους αναγκάζει σε διατίμηση. Όχι όμως ακόμη στην απαίτηση πιστοποίησης εργαστηρίων και αντιδραστηρίων. Για να ευνοηθούν ποιοι άραγε;», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής κι όπως αναφέρει ανακοίνωση Γραφείου Τύπου « οι πολίτες υποχρεώθηκαν να πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Και μάλιστα ορισμένες φορές σε αμφίβολης ποιότητας τεστ. Οι υψηλές χρεώσεις εμπόδισαν πολλούς να κάνουν τεστ, πράγμα που συνέβαλε στην εξάπλωση της πανδημίας».
Καταλογίζει δε στη κυβέρνηση πως ότι έκανε το έκανε απολύτως συνειδητά υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, εις βάρος των πολλών.
Γιατί οι υψηλές χρεώσεις εμπόδισαν πολλούς να κάνουν τεστ, πράγμα που συνέβαλε στην εξάπλωση της πανδημίας.
«Δεν περιμένουμε εξηγήσεις. Γιατί ότι έκανε η Κυβέρνηση ήταν απόλυτα συνειδητό. Υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, εις βάρος των πολλών.Αλλά θα κριθεί για αυτό από τον ελληνικό λαό» σημείωσε στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τη Σάμσουνσπορ (pic)
- Το ΣτΕ έκρινε ότι τα νοσοκομεία έχουν την ευθύνη της ασφάλειας ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού
- Πασκουάλ: «Έχει πολύ αναγνωρίσιμο DNA ο Ολυμπιακός – Από τους καλύτερους ο Βεζένκοφ, αν όχι ο κορυφαίος!»
- Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok που καλούσε για ξυλοδαρμούς
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ναυπλιέων
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
