
Σοκ στους Γουόριορς : Χάνει και τη νέα σεζόν ο Τόμπσον
Πολύ άσχημες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς καθώς ο Κλέι Τόμπσον θα χάσει και τη νέα σεζόν λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο.
Πολύ άσχημες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σχετικά με τον Κλέι Τόμπσον.
Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στο γόνατο κατά τη διάρκεια των τελικών του 2019 κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2019-20 για αυτόν τον λόγο.
Το χειρότερο τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα είναι ότι μετά από αυτόν τον τραυματισμό προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα.
Συγκεκριμένα ο Τόμπσον τραυματίστηκε στον αχίλλειο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει ολόκληρη και τη σεζόν που θα ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.
Source: Golden State’s Klay Thompson has suffered a season-ending Achilles tear.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) November 19, 2020
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ

