Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες, με τις εξετάσεις να δείχνουν αιμάτωμα στο κεφάλι.
Το αποτέλεσμα ήταν να μπει αμέσως στο χειρουργείο, γεγονός που προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Στόχος των γιατρών ήταν να μειωθεί το αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου.
Έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση, ο παλαίμαχος άσος ένιωθε όλο και καλύτερα, ωστόσο οι δηλώσεις του γιατρού του, Λεοπόλδο Λούκε, ήταν εκείνες που έφεραν τελικά ανακούφιση σε όλους τους οπαδούς του Ντιεγκίτο.
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που χειρούργησε τον Αργεντινό τόνισε πως η κατάστασή του είναι εξαιρετική, ενώ η ανάκαμψη της υγείας του είναι απίστευτη.
Αναλυτικά είπε: «Κάθε μέρα βελτιώνεται, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Η ανάρρωσή του είναι απίστευτη. Είναι πολύ υγιής».
Όπως ήταν φυσικό, τα νέα είναι εξαιρετικά αναφορικά με την κατάσταση του Μαραντόνα, ο οποίος δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα, ωστόσο οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να φύγει ακόμα από το νοσοκομείο.
Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τον 60χρονο προπονητή να παρακολουθεί την ομάδα του, Χιμνάσια Λα Πλάτα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ole, ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι του συλλόγου του κόντρα στη Βέλεθ μέσω τάμπλετ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ανακοίνωση κατά του αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1), στον οποίο οι Θεσσαλονικείς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.