
Κοροναϊός τέχνας κατεργάζεται
Απίστευτα κόλπα για να διασκεδάζουν το βράδυ
Οι σκηνές που θα σας περιγράψω αποδεικνύουν τις πονηριές ορισμένων συμπολιτών μας έναντι των μέτρων κατά του κοροναϊού: Σκηνή πρώτη, μπαρ – εστιατόριο στο Κολωνάκι: Ο ιδιοκτήτης μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άνοιξε έναν ακάλυπτο χώρο δίπλα από το μαγαζί του και σέρβιρε εκεί ποτά και φαγητό, έως τις 3 το πρωί, όταν μπούκαρε η Αστυνομία μετά από καταγγελία. Επιβλήθηκαν πρόστιμα και το κατάστημα έκλεισε για μερικές ημέρες.
Σκηνή δεύτερη, μπαράκι στην Κυψέλη: Ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε, μετά τα μεσάνυχτα μπροστά στην είσοδο του καταστήματός του μια… νταλίκα, ώστε να μην φαίνεται η είσοδος. Έσβησε και τα φώτα τοποθέτησε σεκιουριτάδες και επέτρεπε την είσοδο μόνον με… συνθηματικό.
Σκηνή τρίτη, διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Κολωνάκι. Ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος μετέτρεψε ένα διαμέρισμα σε μυστικό… Club, με μουσική και ποτά. Είχε βάλει και τσιλιαδόρους στην πλατεία για ασφάλεια. Κάποιος όμως τους κάρφωσε και όταν πλησίασε η Αστυνομία οι τσιλιαδόροι ειδοποίησαν και τότε συνέβη το εξής θεαματικό. Έβλεπες κυρίους να πετάγονται σαν ελατήρια στο δρόμο και να τρέχουν αλαφιασμένοι στους δρόμους του Κολωνακίου τέσσερις η ώρα το πρωί.
Πηγή: Βηματοδότης
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
- Πληθωρισμός ΗΠΑ: Εκτόξευση στο 3,3% τον Μάρτιο – Στο 10,9% ο πληθωρισμός ενέργειας
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Επιστρέφει το «Trainspotting» με αφορμή τα 30α του γενέθλια
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς
