Ελληνοτουρκικά – Ακάρ : Θέλουμε διάλογο με την Ελλάδα, όχι στο καθεστώς πίεσης και εκφοβισμού
«Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα με διάλογο» ανέφερε ο Ακάρ.
Την άποψη πως η τουρκική πλευρά επιδιώκει τον διάλογο με την Ελλάδα για την επίλυση των μεταξύ τους διαφορών εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος παράλληλα ανέφερε πως τα προβλήματα δεν θα λυθούν με τετελεσμένα, εκφοβισμό και πίεση.
Πιο αναλυτικά, μιλώντας σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Χ. Ακάρ ανέφερε πως «έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις με την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούμε και συζητήσεις στο ΝΑΤΟ, μέσα στο πλαίσιο οικοδόμησης μέτρων εμπιστοσύνης με την Αθήνα».
«Θέλουμε να συζητήσουμε, να λύσουμε τα προβλήματα με διάλογο, ωστόσο όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει με τετελεσμένα, με εκφοβισμό και πίεση» ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
- ΗΠΑ: Το FBI λέει ότι απέτρεψε σχέδιο επίθεσης την Πρωτοχρονιά εμπνευσμένο από το ISIS
- Σοκ στη Ροδόπη: 9χρονο ακρωτηριάστηκε από κροτίδα
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κέντρικ Ναν σε θεαματικ.ό φόλοου κάρφωμα με το αριστερό χέρι (vid)
- Συρρίκνωση παραγωγής στην ΕΕ, «λάμψη» στην Ασία το 2025
- Πέθανε η τελευταία «Βασίλισσα του Παρισιού» Ζακλίν ντε Ριμπ – Η κόμισσα της haute επανάστασης
- Χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά της Ηπείρου – Επιχείρηση απεγκλωβισμού 5 οχημάτων στο Ζαγόρι


