Ρεκόρ κρουσμάτων κοροναϊού και το Twitter πήρε «φόρα»
Ο κοροναϊός «καλπάζει» και αυτό έχει αντίκτυπο και στα social media
Με 411 κρούσματα κοροναϊού και με αρνητικό ρεκόρ 272 κρουσμάτων αποκλειστικά στην Αττική, το Twitter φαίνεται πως πήρε «φόρα» και φυσικά δεν έλειπαν τα σχετικά σχόλια.
Το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να συνειδητοποιήσουμε όλοι πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της πανδημίας στη χώρα μας και γενικά.
Να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα, να μη βρισκόμαστε σε χώρο με πολλούς ανθρώπους γιατί έτσι μεταδίδεται ο ιός πιο εύκολα.
Η ενημέρωση από ειδικούς περί του θέματος είναι το παν. Η ενημέρωση είναι σωτήρια για πολλούς ανθρώπους και ειδικά για εκείνους που έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Αναρτήσεις
- Φλοίσβος – Ολυμπιακός ΟΝΕΧ 3-1: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου
- Βουλή: Βαρύ το κλίμα στη συζήτηση για το μεταναστευτικό ν/σ – Αντιπολιτευτικό σφυροκόπημα στον απόηχο της τραγωδίας
- Εξαφάνιση Λόρα: «Είμαι σίγουρος ότι την είδα στο Αμβούργο» λέει Έλληνας κάτοικος Γερμανίας
- Οι τρεις συστάσεις του ΔΝΤ για την «αναζωογόνηση» της Ευρώπης
- Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στη Ρωσία – Πετάχτηκε εκτός οχήματος ο ένας οδηγός
- Ξεκίνησε το σκάκι στα 5 της, ήταν βασίλισσα στα 12 – Το «πείραμα» που νίκησε Καρπόφ και Κασπάροφ
