ΝΔ : Σε… «καραντίνα» οι βουλευτές στην Αττική
Το μέτρο εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται στην Αττική από αύριο μέχρι 30 Σεπτεμβρίου προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού Covid-19.
Σύσταση από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλαφάτη, σε όλους τους βουλευτές του κόμματος, να μην εμφανίζονται με φυσική παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αττικής αλλά μόνο μέσω skype ή τηλεφωνικής σύνδεσης.
Το μέτρο εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται στην Αττική από αύριο μέχρι 30 Σεπτεμβρίου προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού Covid-19.
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442