Όταν η γάτα του Σύψα κάνει guest εμφάνιση σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Τι συνέβη την ώρα που ο καθηγητής μιλούσε για τα σχολεία.
Ένας απρόοπτο περιστατικό συνέβη την ώρα που ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, μιλούσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την εξέλιξη της πανδημίας.
Ειδικότερα την ώρα που ο καθηγητής αναφερόταν στο άνοιγμα των σχολείων και την πιθανότητα να χρειαστεί να ξανακλείσουν τον χειμώνα, η γάτα κ. Σύψα πήδηξε στο γραφείο του και πέρασε από μπροστά του.
Ωστόσο, ο κ. Σύψας επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά απομακρύνοντάς την ενώ από πλευράς της εκείνη διαμαρτυρήθηκε νιαουρίζοντας.
«Συγγνώμη για τη γάτα», είπε ο κ.Σύψας χαμογελώντας με τον Νίκο Στραβελάκη να του απαντάει «Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι συμπαθέστατη».
Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 3:50
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»
- Ενοίκια: Ράλι στις τιμές και στεγαστική ασφυξία για τους νέους – Η ελληνική αγορά στο μικροσκόπιο του Reuters





