Οταν ο Γεραπετρίτης συνάντησε την Ολγα
Στο καφενείο της Βουλής
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας συναντούσε τον Πρωθυπουργό, λίγα μέτρα παρακάτω στο καφενείο της Βουλής η Ολγα Γεροβασίλη συναντούσε τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.
Οι δυο τους προτίμησαν ένα απόμερο τραπεζάκι και άρχισαν να συζητούν για αρκετή ώρα και δεν χαλάστηκαν καθόλου όταν μερικοί τους φωτογράφιζαν. Ρώτησα και τους δύο τον λόγο της συνάντησής τους.
Στην αρχή μου είπαν ότι δεν απαγορεύεται να συναντώνται δύο στελέχη που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα και ότι εάν ήθελαν να συζητήσουν κάτι μυστικό δεν θα εμφανίζονταν σε δημόσια θέα στο καφενείο της Βουλής, μέσα στο οποίο ήταν μαζεμένοι δημοσιογράφοι, βουλευτές και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.
Εν συνεχεία όμως η Ολγα μου είπε ότι με τον κ. Γεραπετρίτη γνωρίζονταν από παλιά, ότι τον εκτιμά και ότι μαζί του συζήτησε τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα της επικαιρότητας.
- LIVE: Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας
- LIVE: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – ΑΕΚ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
