Όταν οι πιγκουίνοι πήγαν επίσκεψη στο… μουσείο
Την ευκαιρία να δουν από κοντά έργα τέχνης είχαν τρεις πιγκουίνοι Χάμπολντ από το δημοτικό ζωολογικό κήπο του Κάνσας, που επισκέφθηκαν το Μουσείο Τέχνης Νέλσον - Άτκινς.
Τρεις ξεχωριστούς επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι υπάλληλοι του Μουσείου Τέχνης Νέλσον – Άτκινς.
Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του δημοτικού ζωολογικού κήπου του Κάνσας αποφάσισαν να πάνε επίσκεψη, έχοντας μαζί τους τρεις πιγκουίνους Χάμπλοντ: Τους Μπαμπλς, Μάγκι και Μπέρκλεϊ, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του μουσείου.
«Πάντα αναζητάμε τρόπους να εμπλουτίσουμε τη ζωή τους» όπως εξήγησε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Ράντι Γουίστχοφ, προσθέτοντας: «Και να τους προσφέρουμε ερεθίσματα αυτή την περίοδο που ο ζωολογικός κήπος παραμένει κλειστός και στα ζώα μας λείπουν οι επισκέπτες που έρχονταν να τα δουν».
Σύμφωνα με τον διευθυντή του μουσείου, Τζούλιαν Σουγκασαγκόιτια, οι πιγκουίνοι «έδειξαν να ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στον Καραβάτζο παρά στον Μονέ».
«Οι πιγκουίνοι Χάμπολντ, με την ανθρώπινη φροντίδα, μπορεί να περάσουν τα τριάντα χρόνια ζωής» σχολίασε ο Γουίστχοφ, προσθέτοντας: «Στην άγρια φύση, αντιμετωπίζουν την απώλεια του οικοσυστήματός τους και υποφέρουν από την υπεραλίευση που εξαντλεί τις πηγές τροφής τους».
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
