Ο 8χρονος έλληνας «Mότσαρτ» στον «Mini Καύσωνα»
Ο πατέρας του είναι και ο ίδιος μουσικός και έτσι ήταν εύκολο να καταλάβει το ταλέντο του παιδιού και να το βοηθήσει να το αναδείξει.
O μικρός Στέλιος Κερασίδης, ένα πραγματικό μουσικό ταλέντο, φιλοξενήθηκε μαζί με τον πατέρα του Φώτη Κερασίδη στην εκπομπή «Mini Καύσωνας».
Ο 8χρονος πιανίστας που μαγεύει, συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση για την ανάληψη της εξάμηνης Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης από τη χώρα μας στον Αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, κάτι που όπως είπε, ήταν απλά… «τέλειο».
Ο μικρός Στέλιος μίλησε για το μουσικό κομμάτι που συνέθεσε την περίοδο του κοροναϊού, για να κάνει «τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους να νιώσουν καλύτερα», ενώ εκτός από τη μουσική μίλησε και για την οικογένειά του, τις αδερφές του και το μπάσκετ.
Ο πατέρας του είναι και ο ίδιος μουσικός και έτσι ήταν εύκολο να καταλάβει το ταλέντο του παιδιού και να το βοηθήσει να το αναδείξει.
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
- Μενδώνη για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: «Σε 13 μέρες φέραμε εις πέρας όλη τη διαδικασία»


