Τεστ αντισωμάτων στη Βουλή
Τεστ των αντισωμάτων διενήργησε το ιατρείο της Βουλής
Το τεστ των αντισωμάτων που διενήργησε στο ιατρείο της Βουλής, το Κοινοβούλιο συγκέντρωσε δείγματα για 1.500 βουλευτές, υπαλλήλους της Βουλής, κοινοβουλευτικούς συντάκτες ακόμα και αστυνομικούς που ήθελαν να μάθουν εάν είχαν νοσήσει με κοροναϊό (και εάν «ναι» τι είδους κοροναϊό είχαν), πότε τον είχαν και εάν είχαν δημιουργήσει αντισώματα.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ η διαδικασία ήταν υποδειγματική και γρήγορη. Τελικά πιστοποιήθηκαν 1.200 δείγματα και βρέθηκαν σ΄αυτά 8 περιπτώσεις με αντισώματα.
Εάν εξαιρέσει κανείς τον βουλευτή Χρήστο Κέλλα που νόσησε και νοσηλεύτηκε με Covid-19, τι γίνεται με τις υπόλοιπες επτά περιπτώσεις;
Οι ειδικοί είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία, έκαναν λόγο και για πιθανό στατιστικό λάθος (με τόσα πολλά δείγματα), αλλά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, το τεστ αυτό για τους επτά θα επαναληφθεί την προσεχή εβδομάδα.
- Λουτσέσκου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν κρίθηκε τίποτα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]
- Χρυσός: Τι λένε οι ειδικοί για την πορεία που θα καταγράψει το ευγενές μέταλλο το 2026
- Άρης Betsson – Νεπτούνας 83-64: Συνέτριψε τους Λιθουανούς και πάει για «τελικό» πρόκρισης στη Ρουμανία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η σύζυγος του Γούντι Άλεν επιτίθεται στο MeToo και σε 15χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – «Αηδιαστική»
- Η σύγχρονη κιβωτός του Νώε: Το μυστηριώδες «θησαυροφυλάκιο» που επιδιώκει να διατηρήσει τη ζωή στον πλανήτη

