Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Με δεξί μπακ τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο.
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός αναγκάζουν τον Γιώργο Δώνη να κάνει… αλχημείες στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Κουρμπέλη ως δεξί μπακ, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης θα είναι αριστερά.
Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχήμα 4-3-3 είναι η εξής:
Διούδης στο τέρμα, Κουρμπέλης, Σένκεφερλντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Δώνης με Ανουάρ δύο αμυντικοί μέσοι, μπροστά τους ο Ζαχίντ, στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Αγιούμπ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.
Στον πάγκο βρίσκονται οι Ξενόπουλος, Κολοβός, Μπουζούκης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Καμπετσής.
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κατέρρευσε η προσπάθεια της ΝΔ να συνδέσει τον Μανόλη Χνάρη με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Μπιανκόν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα δύο τελικούς στο Champions League – Ενωμένος ο Ολυμπιακός»
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης

