
Προς συζήτηση το θέμα της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
Την Δευτέρα (22/06) αναμένεται να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Ευρωλίγκας το θέμα της παραμονής των Πρασίνων στην διοργάνωση.
Η σχέση του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα περνάει μία τεράστια κρίση. Οι Πράσινοι πριν από μερικές ημέρες ζήτησαν μέσω επιστολής τους και με κάθε επισημότητα, να διακοπεί η συνεργασία τους με την διοργάνωση.
Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι και τόσο εύκολο όπως καταλαβαίνετε όσο και αν θέλουν στον Παναθηναϊκό να συμβεί με ένα είδους συναινετικό διαζύγιο.
Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν αναμένεται την Δευτέρα (22/06), στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της να ασχοληθεί και με την περίπτωση των πρασίνων.
Θα τεθεί επί τάπητος το αίτημα του Τριφυλλιού, σε μία υπόθεση που πάντως πολύ δύσκολα να εξελιχθεί όπως θα ήθελε η ελληνική ομάδα.
Οι μέτοχοι της Ευρωλίγκας θα συνεδριάσουν και πέρα από το θέμα του Παναθηναϊκού, θα μιλήσουν και για την επόμενη μέρα της διοργάνωσης και για τα σοβαρά ζητήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν.
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Η οργή παραμένει, πάρα το «μάζεμα» των διαφοροποιήσεων
- Στέφανος Ληναίος: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον ηθοποιό με ένα συγκινητικό βίντεο
- Βελόπουλος: Το Ταμείο Ανάκαμψης, που χειρίστηκαν Γεωργιάδης – Παπαθανάσης, είναι το επόμενο σκάνδαλο, για αυτό στοχοποιούν την Κοβέσι
- e-ΕΦΚΑ: Ποιοι οφειλέτες μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε 72 δόσεις
- Κρήτη: Πώς έγινε η δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Το «θέατρο» του 39χρονου πριν αυτοκτονήσει
- Η Μονακό θα παίξει play in και τελικό Κυπέλλου μέσα σε 23 ώρες



