
Παναθηναϊκός: Δοκίμασε 5-3-2 ο Δώνης ενόψει Ολυμπιακού
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δεν έχει καταλήξει στην τελική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακός δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκό (21/06, 21:30), με τον Γιώργο Δώνη πάντως να μην έχει κατασταλάξει αναφορικά με τους 11 που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να είναι προβληματισμένος αναφορικά με την ενδεκάδα και αλλά και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους για αυτό προχώρησε σε αρκετές δοκιμές.
Ο Δώνης δοκίμασε πάρα πολλά σχήματα και από ότι όλα δείχνουν έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, την ώρα που είδε ακόμα και το 5-3-2.
Αναφορικά με τα πρόσωπα τώρα; Ο Έλληνας τεχνικός στο 4-2-3-1 χρησιμοποίησε και τον Χατζηθεοδωρίδη στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ η έκπληξη ήταν και ο Κουρμπελης σε αυτήν την θέση, με τον Ανουάρ να παίζει ως εξάρι.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και μέχρι την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει τους παίκτες που θα αντιπαρατάξει το βράδυ της Κυριακής (21/06) απέναντι στον Ολυμπιακό, στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ

