ΑΕΚ: Κοντά στην παραμονή ο Σλότερ
Ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.
Σιγά σιγά ξεκινάει και ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Η Ένωση θέλει αρχικά να δει τι θα συμβεί με τους παίκτες που είχε στο ρόστερ της την προηγούμενη σεζόν.
Ο Μάρκους Σλότερ είναι ένας από αυτούς που θα ήθελε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να μείνει στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Ο 35χρονος σέντερ είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του και αυτές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Ο Σλότερ έχει αγαπήσει την Ελλάδα, από επιλογή του έμεινε στην χώρα μας την περίοδο της καραντίνας και δεν επέστρεψε στις ΗΠΑ όπως και οι περισσότεροι ξένοι.
Έτσι η ΑΕΚ θα έχει στο «5» το δίδυμο των Σλότερ-Μορέιρα και το μοναδικό που απομένει είναι ο τρίτος σέντερ, ο οποίος αναμένεται να είναι Έλληνας, με τον Ίαν Βουγιούκα να έχει προταθεί όπως και ο Γάιος Σκορδίλης.
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στις 14 Φλεβάρη στο MEGA
- Νέα νίκη για τη Σάκκαρη, πέρασε στους «8» του Qatar Open
- Μητσοτάκης – Ερντογάν: Έφτασε ο πρωθυπουργός στην Άγκυρα – Ποιοι τον υποδέχθηκαν – Δείτε live
- ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Έρχεται τη Δευτέρα το νέο πληροφοριακό σύστημα – Τι προσφέρει σε επιχειρήσεις και εργαζομένους
- Συμφωνία Ζυρίχης: Μια από τις θλιβερότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας
- Χάρης Ακριτίδης: «Ο γιος μου από σταφυλόκοκκο έπαθε μεγάλη ζημιά στην καρδιά, θα πέθαινε»

