«Μίνι καύσωνας» στο Mega, από τις 29 Ιουνίου
Η νέα δημοσιογραφική εκπομπή - Αθηναϊς Νέγκα και Μένιος Σακελλαρόπουλος από τις 10 κάθε πρωί
Οι εξελίξεις τρέχουν… και αναμένεται…επέλαση του «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ» στο MEGA. Μια δημοσιογραφική εκπομπή μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ; Από την Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 10 το πρωί η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος εξετάζουν λεπτομερώς το θέμα.
Ο «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» ,το νέο μαγκαζίνο του MEGA θα έχει, όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Ελλάδας. Θέματα της επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού. Ακόμη, στήλες με θέματα για την υγεία, τη νέα επιχειρηματικότητα, το διαδίκτυο, την ψυχολογία, τη γυναίκα, το ευ ζην.
Η εκπομπή θα καταγράφει όλα όσα μας απασχολούν, θα δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα εστιάζει στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της καθημερινότητας.
Η Αθηναϊς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με το χιούμορ τους και τις δικές τους αντιθέσεις «διαβάζουν» αλλιώς την ατζέντα της επικαιρότητας και με καθαρή ματιά στα πράγματα φωτίζουν τα ψιλά γράμματα κάθε είδησης.
«ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» Καθημερινά στις 10 το πρωί στο MEGA.
Ό,τι πρέπει για να αλλάξει το… κλίμα.
ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ
Παρουσίαση : Αθηναϊς Νέγκα, Μένιος Σακελλαρόπουλος
Αρχισυνταξία : Φιλιώ Γιαννακοπούλου
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός: Έφτασε τους 339 τίτλους
- ΚΕΦίΜ: Ποιοι φόροι πρέπει να μειωθούν – Τι απαντούν οικονομολόγοι
- Νέες τουρκικές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο
- Ζαχαριάδης: Ο Μητσοτάκης να αφήσει τους ψευτοτσαμπουκάδες και να συναντηθεί με την πλειοψηφία των μπλόκων
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3: «Ερυθρόλευκο» το Σούπερ Καπ με επική ανατροπή!
- Άρης: Ανακοίνωσε τον Χόνγκλα