
Τζορτζ Φλόιντ : Εντυπωσιακό γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας
Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόντ έκανε την εμφάνιση του στους τοίχους νεοκλασσικού, στο κέντρο της Αθήνας
Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόντ έκανε την εμφάνιση του στους τοίχους νεοκλασσικού, στο κέντρο της Αθήνας.
Με αφορμή τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού, η οποία συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν δημιουργώντας γκράφιτι σε τοίχους δρόμων.
Ένα τέτοιο κοσμεί τις τελευταίες ώρες το Μεταξουργείο, του street artist Hambas. Σε αυτό, αναγράφονται οι φράσεις «Can’t breathe» (Δεν μπορώ να αναπνεύσω) και «Need Justice» (Χρειάζομαι Δικαιοσύνη).
Μάλιστα, ο καλλιτέχνης γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών στο Instagram: «Μπορούμε να σβήσουμε το 2020; Όχι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτό».
Δείτε το γκράφιτι:
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
- Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα από τα λιμάνια – Β. Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
- «Bουτια» στο πετρέλαιο μετά το deal ΗΠΑ – Ιράν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιορτή σήμερα 8 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
