
Η Μπρέσια δεν επέτρεψε στον Μπαλοτέλι να μπει στο προπονητικό κέντρο
Ο Μάριο Μπαλοτέλι... θυμήθηκε να πάει για προπόνηση, αλλά η Μπρέσια του το απαγόρευσε.
Συνεχίζονται τα επεισόδια στο… σίριαλ της Μπρέσια με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Και μετά τις αδικαιολόγητες απουσίες του Ιταλού επιθετικού από τις προπονήσεις, ήρθε το πλέον… βαρύ.
Ο σύλλογος δεν επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να μπει στο προπονητικό κέντρο για να προπονηθεί, όταν εκείνος… αποφάσισε να επιστρέψει.
Ο 30χρονος επιθετικός εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας λίγο πριν τις 9:00, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.
Αποχωρώντας απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν την επανεμφάνισή του στις εγκαταστάσεις και είπε: «Τώρα γράψτε ότι εγώ δεν ήθελα να προπονηθώ».
Η ρήξη είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο πρόεδρος της Μπρέσια έχει εκφράσει δημόσια την οργή του για τη συμπεριφορά του Μπαλοτέλι, ο οποίος γύρισε στην ομάδα της γενέτειράς του αλλά… μυαλό δεν έβαλε.
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Ο μαυρόγυπας «Ιωάννα» επέστρεψε στη Δαδιά και ανανέωσε την ελπίδα




