Η Μπρέσια δεν επέτρεψε στον Μπαλοτέλι να μπει στο προπονητικό κέντρο
Ο Μάριο Μπαλοτέλι... θυμήθηκε να πάει για προπόνηση, αλλά η Μπρέσια του το απαγόρευσε.
Συνεχίζονται τα επεισόδια στο… σίριαλ της Μπρέσια με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Και μετά τις αδικαιολόγητες απουσίες του Ιταλού επιθετικού από τις προπονήσεις, ήρθε το πλέον… βαρύ.
Ο σύλλογος δεν επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή να μπει στο προπονητικό κέντρο για να προπονηθεί, όταν εκείνος… αποφάσισε να επιστρέψει.
Ο 30χρονος επιθετικός εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας λίγο πριν τις 9:00, αλλά του απαγορεύτηκε η είσοδος.
Αποχωρώντας απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν την επανεμφάνισή του στις εγκαταστάσεις και είπε: «Τώρα γράψτε ότι εγώ δεν ήθελα να προπονηθώ».
Η ρήξη είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού ο πρόεδρος της Μπρέσια έχει εκφράσει δημόσια την οργή του για τη συμπεριφορά του Μπαλοτέλι, ο οποίος γύρισε στην ομάδα της γενέτειράς του αλλά… μυαλό δεν έβαλε.
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι


