Ορισμένα ζώδια τα πάνε τόσο καλά στο κρεβάτι που είναι λογικό να ταιριάζουν και στη σχέση τους ακόμη περισσότερο.

Τοξότης με Αιγόκερω

Είναι και οι δύο κυνικοί όποτε το θέλουν. Συνεπώς όταν θέλουν αυτή η κυνικότητα να μην υπάρχει απλώς παίρνουν πρωτοβουλίες και οι δύο και συμβαίνουν…θαύματα…! Ταιριάζουν πολύ γιατί ξέρει ο ένας τις ανάγκες του άλλου και αυτό πρακτικά τους καθιστά ακαταμάχητους.

Ιχθύς με Καρκίνο

Είναι ευαίσθητοί και οι δύο με αποτέλεσμα να κάνουν και έρωτα και σεξ. Έχουν και οι δύο φετίχ και νιώθουν αρκετά άνετα να τα εκδηλώσουν επειδή εμπιστεύεται αρκετά ο ένας τον άλλον. Θα παίρνουν και οι δύο πρωτοβουλίες και θα αλλάζουν συχνά στάσεις.

Λέων με Σκορπιό

Ο απόλυτος συνδυασμός. Αυτά τα δύο είναι γνωστά για το πάθος που τα διακατέχει. Τους αρέσει το σεξ και αυτό πρακτικά τους κάνει συνέχεια…«δραστήριους» πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Το σεξ που θα συμβεί μεταξύ τους διαρκεί για πολλή ώρα επειδή και οι δύο έχουν αντοχές. Μπορούν να κάνουν σεξ, έπειτα να βλέπουν ταινία, να βγαίνουν για βόλτα και μετά να ξανακάνουν σεξ.

Το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας ανάμεσα σε δύο άτομα όταν θέλουν να συνάψουν μια σχέση. Αυτά τα ζώδια λοιπόν τα πάνε περίφημα και με το παραπάνω.