
ΑΕΚ : Καμία κρούση από Τουρκία για τον Μάνταλο
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν η ΑΕΚ και ο ίδιος ο παίκτης, δεν έχει υπάρξει το παραμικρό από την Τουρκία για τον Πέτρο Μάνταλο
Στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ στο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες μπαίνει και η Μπασάκσεχιρ, σύμφωνα τουλάχιστον με τους γείτονες.
Ωστόσο, τόσο η πλευρά της ΑΕΚ όσο και αυτή του ποδοσφαιριστή δηλώνουν πλήρη άγνοια για τις υποθέσεις.
Από την ΑΕΚ γνωστοποιήθηκε πως δεν έχει γίνει καν διερευνητική κρούση, πόσω μάλλον πρόταση προς την ομάδα για τον αρχηγό της, ενώ το ίδιο υποστηρίζει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Έτσι κι αλλιώς, στην ΑΕΚ δεν… καίγονται για την πώληση του Μάνταλου, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δε δείχνει να θέλει να φύγει από την ομάδα.
Επιπλέον, στην Τουρκία αναφέρουν πως η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να δώσει τρία εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φθάνει στο μισό της τιμής του ποδοσφαιριστή.
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα




