
Πόσο δουλεύει ο Τσιόδρας;
Το ωράριο του καθηγητή
Ειδικά για τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα έχω τούτα να σας πω: Ο καθηγητής πηγαίνει στο υπουργείο Υγείας στις 8.30 ακριβώς. Εχει μια σύντομη συνάντηση, στον 2ο όροφο του υπουργείου με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και εν συνεχεία στις 9.30 αρχίζει τη τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό και με τον Νίκο Χαρδαλιά.
Ακολούθως αφού ενημερώσει τον Πρωθυπουργό ο καθηγητής ανεβαίνει στον 5ο όροφο (όπου βρίσκεται το γραφείο Τύπου του υπουργείου), πίνει ένα ice-tea (τον χειμώνα έπινε καυτό τσάι) και κάθεται επί ώρες μπροστά στον υπολογιστή.
Είναι απίστευτο σε πόσα επιστημονικά περιοδικά είναι συνδρομητής και πόσα καθημερινά απ΄αυτά μελετά με προσοχή. Πολλές φορές συνομιλεί τηλεφωνικώς με επιστήμονες απ΄όλο τον κόσμο και καταγράφει τις πληροφορίες που συλλέγει.
Λίγο πριν από την ενημέρωση των 6 συνομιλεί τηλεφωνικώς για άλλη μια φορά με τον Πρωθυπουργό και αμέσως μετά την ενημέρωση πηγαίνει για ξεκούραση το σπίτι του.
Δηλαδή εργάζεται από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα (11 ώρες) και στο μεσοδιάστημα θα επισκεφθεί νοσοκομεία, ΜΕΘ, καταυλισμούς γηροκομεία κτλ. Και κάτι ακόμα: Αρνήθηκε συνεντεύξεις σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Να σκεφτείτε ότι προσφάτως όταν το CNN πήρε συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό, ζήτησε την ίδια ημέρα και από τον κ. Τσιόδρα, οποίος αρνήθηκε ευγενικά.
Πηγή: Βηματοδότης
- Οι δύο όροι του Ιράν για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις
- Μετά το φινάλε του Champions League…
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Έχει ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελά σχέση με ιταλίδα πριγκίπισσα;
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Η αναβίωση της αυτοκρατορίας: Πώς ο υπερεθνικισμός διαλύει την παγκόσμια τάξη

