Οι ευχές του Κυριάκου στον γιο του
Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκαν στον γιο τους μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.
Του αγίου Κωνσταντίνου και της αγίας Ελένης σήμερα και γιορτάζει η μισή Ελλάδα… Μαζί και η οικογένεια Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, χαίρονται την ονομαστική γιορτή του γιου τους, Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει πάρει το όνομα το αείμνηστου παππού του.
Αμφότεροι οι περήφανοι γονείς ευχήθηκαν στον γιο τους μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία του Κωνσταντίνου με την ευχή: «Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου! (Και από τη Zoe!)».
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέβασε μια φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά τον γιο της, όταν ήταν μωρό, ενώ τη συνοδεύει με την ευχή: «Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου!! Μεγάλωσες αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το αγοράκι μου».
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
- ΗΠΑ: Με πιτζάμες και παντόφλες οι επιβάτες στα αεροδρόμια – Viral απάντηση στην οδηγία «ντυθείτε καλύτερα»
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο

