Οδικός τουρισμός: Το νέο είδος που καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο έδαφος
Μεγάλο μέρος στην πίτα του τουρισμού καταλαμβάνει πλέον ο οδικός τουρισμός, στον οποίο έχει επενδύσει η Ελλάδα, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ταξίδια με τροχόσπιτο
Μεγάλο μέρος στην πίτα του τουρισμού καταλαμβάνει πλέον ο οδικός τουρισμός, στον οποίο έχει επενδύσει η Ελλάδα, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ταξίδια με τροχόσπιτο.
Μάλιστα, η ζήτηση σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι μεγάλη, με τους επιχειρηματίες του κλάδου να μην μπορούν να την καλύψουν.
Τα σύγχρονα τροχόσπιτα έχουν όλες τις ανέσεις και οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια άλλη ταξιδιωτική εμπειρία, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ιδιωτικά κινούμενα ξενοδοχεία.
Οι τιμές ποικίλουν για την ενοικίαση των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και ενδεικτικά για μέρα κινούνται στα 160 ευρώ. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι έξι άτομα, διαθέτουν ψυγείο, κουζίνα και ό,τι μπορεί να χρειαστεί κανείς για ένα ταξίδι.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγούλια, ιδιοκτήτη εταιρείας αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, η ζήτηση για τα τροχόσπιτα είναι τρεις φορές πάνω σε σχέση με πέρυσι. «Η ζήτηση είναι πάρα πολύ αυξημένη. Ο κόσμος προσπαθεί να βρει κάποιο μέσο που να είναι ασφαλές και αυτόνομο».
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι
- Ομοφοβική επίθεση και ξυλοδαρμός Γερμανού διαιτητή
- Δημιουργία αξίας προς όλους: Μέσα από πρωτοβουλίες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες
- Ένοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν


