
«Επιστρέφει στη Νιούελς ο Σκόκο»
Ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται πως θα επιστρέψει στη Νιούελς Ολντ Μπόις την ομάδα που τον ανέδειξε.
Θέμα χρόνου είναι να επισφραγιστεί η συμφωνία για επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Νιούελς Ολντ Μπόις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Clarin.
Στο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα της Αργεντινής σημειώνει πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει ήδη μιλήσει γι’ αυτό με το περιβάλλον του και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην ομάδα του Ροζάριο. Η πανδημία του κορωνοϊού, η τιμωρία της FIFA στη Νιούελς και η κατάσταση με τα συμβόλαια ανέβαλαν την ανακοίνωση, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει τις επόμενες μέρες.
Η Clarin επικαλείται και μαρτυρία φίλου του Σκόκο, ο οποίος σημείωσε: «Η ιδέα δεν είναι να ανανεώσει με την Ρίβερ, αλλά να επιστρέψει στην Νιούελς. Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας έχει ήδη συζητηθεί».
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα
- Αντιστρέφοντας το Brexit – Γιατί η Βρετανία ξαναγάπησε την ΕΕ
- Παιανία: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με δεματικά γύρω από τον λαιμό του
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Fuel Pass: Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα υποβολής αιτήσεων – Όσα πρέπει να προσέξετε




