Δεν έχει πάψει να χτυπάει το κινητό του Ανουάρ Τουχαμί, αφού όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Βαγιαδολίδ έχουν επικοινωνήσει μαζί του στη διάρκεια του «lock down»… Ο Μαροκινός μίλησε αυτή τη φορά στην ιστοσελίδα eldiadevalladolid.com και επανέλαβε ότι επιθυμεί να γυρίσει μετά το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Ανουάρ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού, αφού φαίνεται ότι δεν λαμβάνει τα… σήματα που θέλει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ:

«Το έχω καταστήσει σαφές και το έχω δηλώσει, ότι θα ήθελα να πετύχω με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ. Είναι η ομάδα της ζωής μου, τι καλύτερο από το να διακριθώ μαζί της, δίνοντας ότι έχω.

Είναι το μεγαλύτερο όνειρο μου, όμως πρέπει να πω ότι δεν ξέρω εάν θα εκπληρωθεί ή αν θα παραχωρηθώ ξανά με δανεισμό. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου, να γυρίσω, να κερδίσω τη θέση μου και να έχω μία καλή σεζόν».

Μεταξύ άλλων, ο Ανουάρ επιβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει προτείνει περικοπές στους παίκτες παρά τη διακοπή: «Είναι γεγονός ότι σε μερικές ομάδες έχουν μειωθεί οι αποδοχές των παικτών, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν μας έχουν αναφέρει κάτι».