Οργή Χαρδαλιά για τους υπεύθυνους της κλινικής στο Περιστέρι
Ιδιαίτερα θυμωμένος ο υφυπουργός καθώς διαπίστωσε ότι δεν τηρήθηκαν τα βασικά πρωτόκολλα υγιεινής με αποτέλεσμα να υπάρξουν 28 νέα κρούσματα
Εξοργισμένος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με τους υπεύθυνους της κλινικής στς δυτικά προάστια όπου ανιχνεύτηκαν 28 νέα κρούσματα κοροναϊού.
Ο υφυπουργός πήγε με τον Σωτήρη Τσιόδρα στην κλινική και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εκτός εαυτού καθώς διαπίστωσε ότι δεν τηρήθηκαν βασικές οδηγίες υγιεινής με αποτέλεσμα αυτό το σημερινό πισωγύρισμα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δημιουργήθηκε μέχρι και… θερμό επεισόδιο με τους αρμόδιους.
Οι φωνές του υφυπουργού ακούγονταν από πολύ μακριά καθώς επέρριψε ευθύνες στους αρμόδιους της κλινικής.
Ο θυμός του ήταν φανερός και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ειδικά όταν ενημέρωνε για την κλινική στο Περιστέρι. «Οι επιστημονικά υπεύθυνοι θα ελεγχθούν και πειθαρχικά και ποινικά. Εκπτώσεις στην άσκηση καθηκόντων όσων διαχειρίζονται την ανθρώπινη ζωή δεν επιτρέπονται» είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να κρύψει την οργή του.
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα


