Το βραβείο της πρωτότυπης λαμπάδας πάει φέτος στην βιοτεχνία του Παπασημάκη στο Κερατσίνι.
Ο κ. Παπασημάκης εμπνεύστηκε από τον λοιμωξιολόγο, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και έφτιαξε λαμπάδα με το πρόσωπό του.
Ο πιο δημοφιλής έλληνας γιατρός αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ο άνθρωπος που μάχεται καθημερινά κατά του κοροναϊού είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην βιοτεχνία στο Κερατσίνι.
Ο ιδιοκτήτης εξήγησε πως η βιοτεχνία άντλησε έμπνευση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς «είναι ένα διαφορετικός άνθρωπος για τα μάτια μου», όπως είπε.
Αναφερόμενος στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ο βιοτέχνης τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο που φαίνεται να δίνει σημασία σε κάθε πολίτη στη χώρα, ζητάει τη γνώμη διάφορων οργανισμών και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Η λαμπάδα, όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν έχει φιτίλι και δεν πωλείται.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»