Ρεκόρ προβολών στο YouTube για τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι
Η συναυλία που ο Αντρέα Μποτσέλι έδωσε ολομόναχος, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου κατέρριψε κάθε ρεκόρ και είναι πλέον η συναυλία κλασικής μουσικής με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο YouTube
Η συναυλία που ο Αντρέα Μποτσέλι έδωσε ολομόναχος, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, στον άδειο καθεδρικό ναό του Μιλάνου κατέρριψε κάθε ρεκόρ και είναι πλέον η συναυλία κλασικής μουσικής με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο YouTube.
Η διάρκειας 25 λεπτών συναυλία του διάσημου Ιταλού τενόρου, υπό τον τίτλο «Music for Hope», που μεταδόθηκε ζωντανά, προσέλκυσε τον ενδιαφέρον έως και 2,8 και πλέον εκατομμυρίων ταυτόχρονων θεατών, το μεγαλύτερο ταυτόχρονο κοινό για ένα live stream κλασικής μουσικής στην ιστορία του YouTube, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.
Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 28 εκατομμύρια views από ολόκληρο τον πλανήτη τις πρώτες 24 ώρες, που ανέβηκε, ενώ έως σήμερα το πρωί είχε φθάσει τις 35 εκατομμύρια προβολές.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι ακόμη και πριν την έναρξη του Livestreaming ένα εκατομμύριο «θεατές» είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες για να ακούσουν την ερμηνεία του Ιταλού τενόρου.
Σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου που ξεπέρασε τις υψηλότερες προσδοκίες μας. Ηταν μια τεράστια τιμή και προνόμιο να «δανείσω» τη φωνή μου στις προσευχές εκατομμυρίων ανθρώπων, συγκεντρωμένων σε μια αγκαλιά – ένα μικρό, μεγάλο θαύμα του οποίου ολόκληρος ο κόσμος ήταν πρωταγωνιστής και που επιβεβαιώνει την αισιοδοξία μου για το μέλλον του πλανήτη μας».
- Το πετρέλαιο αρχίζει να ρέει από τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
- Λέτο: «Θα πρέπει ο διαιτητής να μας πει πώς έδωσε αυτό το πέναλτι στον ΠΑΟΚ – Κατέστρεψε το παιχνίδι»
- Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Σούπερ οι Reds, «φρέναραν» τους Πολίτες!
- Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – «Αυτό που μας κρατάει όλους είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε»
- Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί «τολμηρή» απόφαση να γυριστεί μια νέα ταινία American Psycho – Αλλά του αρέσουν οι γενναίοι
- «Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Κλοπ στην Λίβερπουλ – Όλα όμως είναι ανοιχτά γι’ άλλη ομάδα»


