Οι Μπακς για την 25η Μαρτίου: «Χρόνια πολλά Έλληνες, πιο φωτεινές μέρες θα έρθουν»
Οι Μιλγουόκι Μπακς, είπαν χρόνια πολλά στην Ελλάδα λόγω της εθνικής επετείου και έστειλαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει η χώρα με τον κοροναϊό
Στο πλευρό όλων των Ελλήνων οι Μιλγουόκι Μπακς, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ελλάδα και στους Έλληνες ένεκα εθνικής επετείου και έστειλαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει η χώρα μας με τον κοροναϊό.
Τα ελάφια συνηθίζουν να εύχονται στους Έλληνες και το κάνουν σε κάθε εθνική εορτή, όπως συνέβη την 28η Οκτωβρίου, αλλά και πέρσι.
Φέτος όμως είχαν άλλη δυναμική οι ευχές των Μπακς, διότι αναφέρθηκαν και στον κοροναϊό που πλήττει τη χώρα, με τους Έλληνες να είναι σε αυστηρή καραντίνα και απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Μίλαν θέλει να κρατήσει και για του χρόνου τον 40χρονο Κροάτη άσο Λούκα Μόντριτς που με το γκολ επί της Πίζα έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στη Serie A
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.