Μπα: «Προστατεύουμε ο ένας τον άλλον»
Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα ενότητας και ζήτησε από όλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και παραμένουν στο σπίτι.
Χαρακτηριστικά ήταν τα βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπου προπονείται στο σπίτι του παρεά με τον Γκασπάρ.
Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας και τους καλούν να παραμείνουν στο σπίτι, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Ο Ουσεϊνού Μπα το μεσημέρι της Δευτέρας με μήνυμά του στα social media προσπάθησε να δώσει δύναμη στους συμπολίτες μας, τονίζοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι μαζί και ο ένας πρέπει να προστατεύσει τον άλλον, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και μένοντας στο σπίτι.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σκεφτόμαστε όλους τους ανθρώπους που επηρεάζονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και προστατεύουμε ο ένας τον άλλον, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και παραμένοντας στο σπίτι».
Δείτε την ανάρτησή του:
- Ο Αντσελότι αποκάλυψε γιατί άφησε εκτός Μουντιάλ τον Νεϊμάρ – Τι απάντησε ο Βραζιλιάνος
- Τουλάχιστον 400 νεκροί στο Αφγανιστάν από την επίθεση του Πακιστάν – «Ήταν σαν την ημέρα της κρίσης»
- Ο Μπάρι Κίογκαν δεν θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, κάηκε ολοσχερώς
- Greece Tourism Wages to Rise 12% in Two Years Under New Agreement
- Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπόντο Γκλιμτ 5-0: Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή για τα «λιοντάρια» (vid)




