Ερωτικό κρεβάτι: Αυτοί είναι οι πιο κατάλληλοι μήνες να το χαρείτε με τον σύντροφό σας

Κάποιοι μήνες είναι οι πιο σωστοί αν θες το ερωτικό σας κρεβάτι να είναι το πιο «ηχηρό» της γειοτονιάς σας

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για σεξ, μια νέα έρευνα έρχεται να σας διαψεύσει.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Perception από τους ερευνητές του Simon Fraser University οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές τους κρύους μήνες του χρόνου.

Μία εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι ότι αυτό συμβαίνει λόγω των υψηλών ποσοστών της τεστοστερόνης που παρατηρούνται στον ανθρώπινο οργανισμό αυτούς τους μήνες ενώ μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι λειτουργεί σαν αντίδραση καθώς τους μήνες αυτούς οι άνδρες δεν εκτίθενται σε εικόνες σέξι και αποκαλυπτικών γυναικείων εμφανίσεων λόγω κρύου. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια έρευνα, η αίσθηση του κρύου ενεργοποιεί την λαχτάρα μας για ζεστασιά.

Οι πιο «hot» μήνες

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοέμβριος, ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες όπου η τεστοστερόνη εκτοξεύεται στα ύψη. Τέλος, σύμφωνα με τις στατιστικές, το φθινόπωρο είναι η πιο γόνιμη περίοδος για το ανθρώπινο είδους με κορύφωση τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότερες γεννήσεις καταγράφονται το καλοκαίρι. Παράλληλα οι επιστήμονες αποκάλυψαν ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο πως από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο, ο αριθμός και η συγκέντρωση σπέρματος στους άνδρες είναι στα χαμηλότερα επίπεδα εξαιτίας της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Relationsex

ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ

Η μεταφορά τους από στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ ξεκίνησε έπειτα από μια ταχεία επίθεση δυνάμεων της συριακής κυβέρνησης στη βορειοανατολική Συρία εναντίον των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF)

Σύνταξη

Βρετανία: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την απαγόρευση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης – Η κυβέρνηση θα ασκήσει έφεση

Η Βρετανία υποστήριξε ότι οι κλιμακούμενες δράσεις της οργάνωσης ισοδυναμούσαν με τρομοκρατία, επικαλούμενη μια έφοδο το 2024 σε εργοστάσιο της μεγαλύτερης αμυντικής εταιρείας του Ισραήλ

Σύνταξη

H άσκηση ως «θεραπεία πρώτης γραμμής» για την κατάθλιψη και το άγχος

Η γυμναστική προσφέρει συγκρίσιμα ή και ανώτερα οφέλη σε σχέση με τα φάρμακα για την κατάθλιψη και το άγχος. Τα ομαδικά προγράμματα και οι προσωπικοί γυμναστές μεγιστοποιούν την επίδραση.

Βαγγέλης Πρατικάκης
Βαγγέλης Πρατικάκης
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007