
Άγιος Βαλεντίνος : Ανθοπωλείο στην Κίνα στέλνει λουλούδια και… απολυμαντικό
Φορώντας μια χειρουργική μάσκα, η Κάι ψεκάζει με προσοχή τα χέρια της με απολυμαντικό και φοράει γάντια προτού συνθέσει το μπουκέτο της.
Ένα ειδικό δώρο αποστέλλει στους πελάτες του ένα ανθοπωλείο στο Πεκίνο της Κίνας, μαζί με τα λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με φόντο την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, Covid-19.
Φορώντας μια χειρουργική μάσκα, η Κάι ψεκάζει με προσοχή τα χέρια της με απολυμαντικό και φοράει γάντια προτού συνθέσει το μπουκέτο της.
Κατόπιν, τοποθετεί το μπουκαλάκι με το απολυμαντικό χεριών ανάμεσα στα λουλούδια.
Η ίδια λέει ότι την ενέπνευσε ένας πελάτης, ο οποίος της ζήτησε να απολυμάνει ένα μπουκέτο προτού το παραδώσει. Τώρα, προσφέρει απολυμαντικό στους πελάτες της, ως ένα προσωπικό δώρο από εκείνη.
«Νομίζω ότι είναι πολύ συγκινητικό και θέλω οι πελάτες μου να νιώθουν άνετα» σημείωσε η Κάι. «Η επιδημία είναι σοβαρή και όλοι φοβούνται. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό».
https://www.youtube.com/watch?v=DomtbB7cUvo&feature=youtu.be
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
