Άγιος Βαλεντίνος : Ανθοπωλείο στην Κίνα στέλνει λουλούδια και… απολυμαντικό
Φορώντας μια χειρουργική μάσκα, η Κάι ψεκάζει με προσοχή τα χέρια της με απολυμαντικό και φοράει γάντια προτού συνθέσει το μπουκέτο της.
Ένα ειδικό δώρο αποστέλλει στους πελάτες του ένα ανθοπωλείο στο Πεκίνο της Κίνας, μαζί με τα λουλούδια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και με φόντο την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, Covid-19.
Φορώντας μια χειρουργική μάσκα, η Κάι ψεκάζει με προσοχή τα χέρια της με απολυμαντικό και φοράει γάντια προτού συνθέσει το μπουκέτο της.
Κατόπιν, τοποθετεί το μπουκαλάκι με το απολυμαντικό χεριών ανάμεσα στα λουλούδια.
Η ίδια λέει ότι την ενέπνευσε ένας πελάτης, ο οποίος της ζήτησε να απολυμάνει ένα μπουκέτο προτού το παραδώσει. Τώρα, προσφέρει απολυμαντικό στους πελάτες της, ως ένα προσωπικό δώρο από εκείνη.
«Νομίζω ότι είναι πολύ συγκινητικό και θέλω οι πελάτες μου να νιώθουν άνετα» σημείωσε η Κάι. «Η επιδημία είναι σοβαρή και όλοι φοβούνται. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό».
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές
- Οδηγός επιβίωσης από τα Μικροπλαστικά
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- Νιγηρία: 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι
