Το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου για τα γενέθλια της κόρη του
Το αγαπημένο του τραγούδι επέλεξε ο Αντώνης Ρέμος για να ευχηθεί στην κόρη του Ελένη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Ο ίδιος, ιδιαίτερα συγκινημένος, αποκάλυψε, πως είναι η πρώτη φορά που η κόρη του παρακολουθεί ολόκληρη συναυλία του.
Το αγαπημένο του τραγούδι επέλεξε ο Αντώνης Ρέμος για να ευχηθεί στην κόρη του Ελένη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Ο ίδιος, ιδιαίτερα συγκινημένος, αποκάλυψε, πως είναι η πρώτη φορά που η κόρη του παρακολουθεί ολόκληρη συναυλία του.
Από το κατάμεστο Tae Kwo Do όπου και ξεκίνησε το «Live Experience Tour 2020», ο Αντώνης Ρέμος της τραγούδησε το «Χρόνια Πολλά», μιας που αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήθελε η πρώτη του αυτή συναυλία να πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των γενεθλίων της κόρη του, αλλά δεν κατέστη δυνατό καθώς είχαν προγραμματιστεί άλλες παραστάσεις στον χώρο.
Αφιέρωσε το τραγούδι σε όλους όσους είχαν γενέθλια και φυσικά στην κόρη του. «Χρόνια πολλά στην Ελένη μου. Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου», είπε.
Καθόλη τη διάρκεια της αφιέρωσης φωτογραφίες της κόρης του και του ίδιου προβάλλονταν στα μεγάλα video wall που είχαν στηθεί στο χώρο.
- ΕΡΤ: Εξαιτίας δολιοφθοράς η πτώση της κεραίας στη Σούδα – Η ανακοίνωση της εταιρείας
- MEGA: Η κυρίαρχη δύναμη της ενημέρωσης και το 2025
- Κραν Μοντανά: Η έκκληση των συγγενών για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται – Πώς το μπαρ έγινε παγίδα θανάτου
- «Ήξερε τα πάντα από τα 12 της» – Η άλλη Μπαρντό και η τελευταία υπόσχεση στη Μπριζίτ
- Πώς μας προστατεύει κρυφά ο μεγάλος, κακός λύκος;
- Τι συμβαίνει με τις αποδοχές της Λαγκάρντ: Άλλες στα χαρτιά, άλλες στην τσέπη



