Ο Λουκάς Σάσα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Βραζιλιάνος έδωσε πολλές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βγήκε νικητής στις περισσότερες.
Δέχτηκε, μάλιστα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, ενά εκ των οποίων είχε και ως αποτέλεσμα την αποβολή του Καμαρά.
Ο Λούκας Σάσα ανάρτησε μια φωτογραφία με τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων μαρκαρισμάτων και τις πληγές στα πόδια του και κάνοντας χιούμορ ανέφερε: «Μόλις γύρισα απο τον πόλεμο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.