Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός ιδιαίτερα στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» .
Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» .
Στους «Δύο Ξένους» υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά. Επίσης, ο Δημήτρης Τσούτσης έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» (όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης)
Ο Δημήτρης Τσούτσης επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.
- Μπαρτσελόνα: Με ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Αυξήθηκαν τα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης και κεταμίνης σύμφωνα με έρευνα στα λύματα της Ευρώπης
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ




