
Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός ιδιαίτερα στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» .
Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» .
Στους «Δύο Ξένους» υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά. Επίσης, ο Δημήτρης Τσούτσης έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» (όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης)
Ο Δημήτρης Τσούτσης επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.
https://youtu.be/v-co5xdXDXA
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κλείδωσαν δύο ημερομηνίες
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο





