Το φλουρί της Τράπεζας της Ελλάδος
Πίτα, πρωτοχρονιάτικη ή τέλος πάντων βασιλόπιτα έκοψε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, για τους εργαζομένους στην κεντρική τράπεζα
Πίτα, πρωτοχρονιάτικη ή τέλος πάντων βασιλόπιτα έκοψε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, για τους εργαζομένους στην κεντρική τράπεζα.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», υπήρχαν έξι συνολικά φλουριά, τα οποία δεν γνωρίζω ποιοι τα κέρδισαν, αλλά έμαθα πως κανένας από το γραφείο του κ. Στουρνάρα δεν κέρδισε το φλουρί.
Και εάν έχετε απορία τι ήταν το φλουρί της Τράπεζας της Ελλάδος και με τι συνοδευόταν, σας πληροφορώ πως ήταν ένα αναμνηστικό νόμισμα της Τράπεζας της Ελλάδος. Δηλαδή ένα νόμισμα συλλεκτικό και τίποτε άλλο.
Πάντως ρώτησα γιατί γίνεται αυτό και δεν δίνεται κάποιο μπόνους και η απάντηση που έλαβα ήταν «έτσι βρήκαμε αυτό το έθιμο με το αναμνηστικό-συλλεκτικό νόμισμα».
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα