NBA : Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών ο Λεμπρόν
Σπουδαίο επίτευγμα από το Βασιλιά, με τον Κόμπι Μπράιαντ να τον αποθεώνει στα social media
Οι Λέικερς μπορεί να έχασαν στη Φιλαδέλφεια από τους Σίξερς, αλλά αυτό που μένει από το ματς είναι το σπουδαίο επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Ο Βασιλιάς ήθελε 18 πόντους για να προσπεράσει τον Κόμπι Μπράιαντ και να ανέβει στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, πέτυχε 29 κι έγραψε ιστορία.
Ο ΛεΜπρόν έφθασε πλέον τους 33.644 πόντους, με τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με 38.387 πόντους και τον Καρλ Μαλόουν στη δεύτερη θέση με 36.928.
Έχει δρόμο μπροστά του για την κορυφή, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
Μάλιστα ο ηγέτης των Λέικερς αγωνίστηκε με παπούτσια που έγραφαν Mamba 4 life προς τιμήν του Κόμπε, ο οποίος με ανάρτησή του αποθέωσε τον ΛεΜπρόν.
«Συνέχισε να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου» έγραψε στο tweeter ο θρύλος των Λέικερς.
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων



