
Brexit : Το Λονδίνο θα επιδιώξει εμπορική συμφωνία παρόμοια με την CETA
Η Βρετανία θα επιδιώξει συμφωνία ελευθέρου εμπορίου αντίστοιχη με την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης-Καναδά (CETA), δηλώνει εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον
Η Βρετανία θα εκθέσει δημόσια τους στόχους της για τη μελλοντική της σχέση με την Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
«Θα εκθέσουμε δημόσια αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις εμπορικές συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ενωση και τονίζοντας ότι το ευρωπαϊκό μπλοκ θα πρέπει να θέσει πρώτα τους δικούς του στόχους.
Πρότυπο η CETA
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι παρά το ότι θα υπάρχει αντιστοιχία κανόνων αρχικά μετά το Brexit, η Βρετανία δεν θέλει ευθυγράμμιση στο μέλλον και θα επιδιώξει μία συμφωνία ελευθέρου εμπορίου αντίστοιχη με την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης-Καναδά (CETA).
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- Από τις Σταυροφορίες στους Ναΐτες Ιππότες: Η συναρπαστική ιστορία πίσω από το Κάστρο Μποφόρ
- Χιούμορ: Πες μου τι αστεία κάνεις να σου πω τι τύπος είσαι
- Δικαστική νίκη για τη Meta στην Ευρώπη!
- ΠΟΥ: 866 εκατομμύρια άνθρωποι αρρωσταίνουν κάθε χρόνο από μολυσμένα τρόφιμα
- How to Rob a Bank: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Λιτς
- Ελληνοτουρκικός «πόλεμος» δημοσιευμάτων για το ν/σ της «Γαλάζιας Πατρίδας» – Ουδέν σχόλιο προς το παρόν από το ΥΠΕΞ






