Λοβέρα: «Να συνεχίσω την παράδοση των Αργεντινών στον Ολυμπιακό»
Ο Μάξι Λοβέρα τόνισε μετά την αναμέτρηση με τον Άρη και δήλωσε πως δουλεύει πολύ για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει, προσθέτοντας πως του αρέσουν οι ντρίμπλες και οι ασίστ.
Ο Μάξι Λοβέρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, μίλησε στα κανάλια novasports για την παράδοση των Αργεντινών στο λιμάνι, λέγοντας πως φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα.
Παράλληλα τόνισε δουλεύει πολύ, για να αποδείξει τι αξίζει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε πολύ καλά και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα. Με τη βοήθεια του Θεού πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι αλήθεια πως δουλεύω πολύ στην προπόνηση ώστε να αποδείξω τι μπορώ να κάνω όταν μου δοθεί η ευκαιρία.
Η «gambeta» είναι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μου, δηλαδή οι ντρίμπλες, μου αρέσει να ντριμπλάρω και να δίνω ασίστ.
Ξέρω πολύ καλά ότι πολλοί Αργεντίνοι έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ομάδα μας και θα ήθελα πολύ να συμβεί κάτι τέτοιο και με μένα. Δεν έχω μιλήσει πολύ με τον Ιμπαγάσα, αλλά θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τις συμβουλές του».
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα

