Πάτρα : Της έκανε πρόταση γάμου με κεριά και λουλούδια στη μέση του δρόμου
"Έστρωσε" πεζόδρομο στην Πάτρα με λουλούδια, κεριά και σημειώματα για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου έγινε στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.
Ένας νεαρός άνδρας το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, σαν άλλος Ρωμαίος, ετοίμασε μία ρομαντική διαδρομή στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στρώνοντάς τον με λουλούδια και κεριά, για να τον περπατήσει η δική του Ιουλιέτα.
Σύμφωνα με το patrasevents.gr, στο τέλος της διαδρομής είχε αφήσει ένα σημείωμα με την πρόταση γάμου.
Ο κόσμος γύρω είχε μαζευτεί και περίμενε να δει από κοντά αυτό το ρομαντικό δρώμενο. Έβγαζε φωτογραφίες, ενθάρρυνε τον γαμπρό και τους φίλους του στις προετοιμασίες με τα κεριά και τα λουλούδια.
Οι προετοιμασίες
Έχοντας στα χέρια του ένα μπουκέτο λουλούδια, ο νεαρός ήταν στην άκρη του δρόμου και περίμενε την αγαπημένη του, να διασχίσει τη διαδρομή και να την πάρει στην αγκαλιά του.
Ο άνδρας ήξερε όμως ότι η καλή του θα ήταν στο κέντρο και την πήρε τηλέφωνο την κατάλληλη στιγμή όταν όλα ήταν έτοιμα.
Η κοπέλα εξεπλάγην όταν έφτασε στο σημείο
Η νεαρή όταν κατάλαβε τι γινόταν δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.
Ο κόσμος που παρακολουθούσε ξεκίνησε να χειροκροτεί και να φωνάζει παροτρύνοντάς την στο τέλος της διαδρομής να πει το «ναι» στην πρόταση του νεαρού, όταν η κοπέλα άνοιξε το σημείωμα.
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
