Μπαρτσελόνα : Η δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού για τον Βαλβέρδε
Ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο «αντίο» που είπε στους παίκτες της Μπαρτσελόνα
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν για την Μπαρτσελόνα.
Ο ισπανός τεχνικός, ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας στο Camp Nou, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 1 κύπελλο και 2 σούπερ καπ.
Η δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού με τους παίκτες ήταν και η χειρότερη, ενώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Βαλβέρδε ήταν συγκινημένος και μιλώντας στους παίκτες έβαλε τα κλάματα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, με πολύ ωραία και συγκινητικά μηνύματα έχουν αποχαιρετήσει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζεράρ Πικέ.
Διάδοχος του Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος έχει κάνει ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
