
Αγραφιώτης στην ΕΠΟ: «Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο»
Φουλ επίθεση από τον Τάκη Αγραφιώτη στο ΔΣ της ΕΠΟ. Υπενθύμισε σε όλους πως έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο και τους κάλεσε να κοιτάξουν το... Instagram.
Στο δικό τους κόσμο βρίσκονται οι παράγοντες της ΕΠΟ, κάτι που αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά στο ΔΣ της ομοσπονδίας. Εκεί που ασχολήθηκαν με τον Σάββα Θεοδωρίδη και αναρωτιόνταν γιατί δεν τιμωρείται, με τον Τάκη Αγραφιώτη να παίζει… φουλ επίθεση και να τους υπενθυμίζει πως έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να τους ενοχλεί αυτό.
«Αυτό είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου; Τα έχετε διαλύσει όλα και το μόνο που σας ενοχλεί είναι οι δηλώσεις του Σάββα; Μου θυμίζετε κάποιον που έχει σκοτώσει τους γονείς του και ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί είναι ορφανός».
Επιπλέον, ο Τάκης Αγραφιώτης, θέλοντας να δείξει πως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις τιμωρίες και τις κλήσεις σε απολογία, υπενθύμισε σε όλους το τι συμβαίνει στο Instagram.
Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Γραμμένο είπε: «Αλήθεια όλες οι διώξεις είναι για δικούς μας ανθρώπους. Αυτά που γράφουν στα instagram και προκαλούν βία άλλοι τα στέλνετε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ή σας παράπεσαν σε κανένα συρτάρι, κύριε Γραμμένε;»
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
