
Αμφισβήτησε το αποτέλεσμα της «Χρυσής Μπάλας» ο Κλοπ
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ωστόσο θεωρεί πως τη Χρυσή Μπάλα την άξιζε ο Φαν Ντάικ.
Ο Μέσι κατέκτησε την έκτη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, αφού αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία του «France Football».
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως ναι μεν ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει στη ζωή του, ωστόσο τόνισε πως δε θα έπρεπε να παραβλεφθεί η τρομερή περσινή σεζόν του Φαν Ντάικ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:
«Τις αποφάσεις τις διαμορφώνουν οι δημοσιογράφοι, έτσι; Το βλέπω λίγο διαφορετικά… Ο Μέσι προφανώς είναι ο καλύτερος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την περσινή καταπληκτική σεζόν και μάλιστα από παίκτη που παίζει στην άμυνα».
- Ασταμάτητος Κέντρικ Ναν στο ξεκίνημα με 14 πόντους! (vid)
- Τι απέγινε το αγαπημένο πιθηκάκι του Μάικλ Τζάκσον;
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους

