Αχτσιόγλου : Να ακυρωθούν άμεσα οι απολύσεις «ενοικιαζόμενων» εργαζομένων
«Η εχθρική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στα εργασιακά, η κατάργηση της αιτιολόγησης των απολύσεων, η κατάργηση των μέτρων προστασίας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, παράγουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα στην αγορά εργασίας» τονίζει η Εφη Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την «εχθρική πολιτική» που ακολουθεί στα εργασιακά εξαπολύει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή τις απολύσεις ενοικιαζόμενων εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, ζητώντας οι εν λόγω απολύσεις να ακυρωθούν άμεσα.
«Εκφράζουμε τη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα. Άμεσα η τράπεζα πρέπει να ακυρώσει τις απολύσεις και να επαναφέρει στις θέσεις τους όλους τους «ενοικιαζόμενους» εργαζόμενους», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου.
Η ΝΔ οδηγεί την αγορά εργασίας σε γενικευμένη αποδιάρθρωση
Σημείωσε ότι «η εχθρική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στα εργασιακά, η κατάργηση της αιτιολόγησης των απολύσεων, η κατάργηση των μέτρων προστασίας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, η υποβάθμιση και απαξίωση του ΣΕΠΕ, παράγουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα στην αγορά εργασίας και δίνουν σήμα γενικευμένης αποδιάρθρωσης».
Η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους και απαιτεί την επιστροφή όλων στην εργασία τους.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η διασκευή της «Θαλασσογραφίας» του Διονύση Σαββόπουλου και το ιδιαίτερο μήνυμα
- Βουλιαγμένης: Συνελήφθη 59χρονος οδηγός που κατηγορείται ότι απείλησε άλλον με τσεκούρι
- Αυτός είναι ο λόγος της επένδυσης του Αντετοκούνμπο στη Νεα Υόρκη
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Έντονη δυσαρέσκεια πίσω από τη σιωπή – Blame game του Μαξίμου με τους αγρότες
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κομματική ιδιότητα του Χιλετζάκη – «Πολύ… ενεργός εμφανίζεται για αδρανές μέλος»
- Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Θήβα – Νταλίκα εξετράπη, γέμισε τσιμέντα το οδόστρωμα








