
Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Τσιτσιπάς
Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει στον τελικό του ATP τον Ντομινίκ Τιμ και θέλει να γράψει ιστορία
‘Ετοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (20:00) τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό του ATP στο Λονδίνο.
Ο Έλληνας τενίστας που χθες έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας τον Ρότζερ Φέντερερ, καλείται να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς ο Αυστριακός αντίθπαλος του είναι είναι στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο Τιμ είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους του Στέφανου, καθώς στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει μετράει τέσσερις νίκες, με τον Τσιτσιπά να έχει δύο.
Ο σημερινός τελικός είναι μια τεράστια πρόκληση για τον Έλληνα τενίστα καθώς διεκδικεί το μεγαλύτερο τρόπαιο της καριέρας του, με στόχο φυσικά ν’ ακολουθήσουν και άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα γίνει ο έβδομος τενίστας που θα το πετύχει με την πρώτη προσπάθεια.
Έχουν προηγηθεί οι Σταν Σμιθ (1970), Ίλιε Ναστάσε (1971), Γκιγιέρμο Βίγιας (1974), Τζον Μάκενρο (1978), Άλεξ Κορέτσα (1998) και Γκριγκόρ Ντιμίτροφ (2017).
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
