Άπαντες παρόντες ενόψει Ζαλγκίρις
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλι Ριντ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στην διάθεση του Κεστούτις Κεμζούρα.
Επιστροφές για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Γουίλι Ριντ να μπαίνουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούσαν.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ είχε μία τενοντίτιδα και ο Αμερικανός μία ενόχληση στον αχίλλειο, προβλήματα πάντως που τους κράτησαν έξω μονάχα στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας.
Κανονικά προπονήθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έκανε τρία ράμματα στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες, κάτι που δεν είναι ικανό για να τον αφήσει εκτός για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
- Εργατικό ατύχημα στη Βοιωτία – Ακρωτηριάστηκε 22χρονος στο πόδι
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ηλιόπουλο για το επεισόδιο με τον Μεντιλίμπαρ
- Πίσω στα 90s «στέλνει» τους Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία η Starlink – Τι έκανε ο Έλον Μασκ
- Η Huawei αναδεικνύεται Top Employer 2026 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από την Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς
- SpaceX: Μετά τα αυτοκίνητα, τους πυραύλους και τα ρομπότ, ο Μασκ ετοιμάζει δορυφορικό τηλέφωνο


