Μίλαν – Λέτσε 2-2
Οι ροσονέρι δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης (2-2) από την Λέτσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων
Η Μίλαν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Οι ροσονέρι μπορεί να άλλαξαν προπονητή, μπορεί να βελτίωσαν την εικόνα τους κόντρα στη Λέτσε όμως και πάλι «πέταξαν» βαθμούς σε ένα must win παιχνίδι όπου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.
Σε ένα ματς μάλιστα όπου η Μίλαν ήταν μπροστά με 2-1 στο 93ο λεπτό κατάφερε να μην πάρει το τρίποντο και να μείνει στους 10 βαθμούς και στη 12η θέση, χάρη σε ένα υπέροχο τέρμα του Καλντερόνι. Το ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν ήταν εντέλει με αρνητικό πρόσημο, αφού η παρέα του Παναγιώτη Ταχτσίδη πήρε βαθμό στο Σαν Σίρο.
Το ξεκίνημα του Στέφανο Πιόλι ήταν με το αριστερό, όμως, αφού τα γκολ των Τσαλχάνογλου και Πιόντεκ δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί κόντρα στους Τζαλορόσι, για τους οποίους ήταν βασικός και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς ο Έλληνας μέσος.
Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν Μπαμπακάρ (62′) και Καλντερόνι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ

