Ο Φώτης Καφαράκης νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ
Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ
Ο δημοσιογράφος Φώτης Καφαράκης αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Την επιλογή αυτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΡΤ, ύστερα από την απόφασή του να αξιοποιήσει έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ γι’ αυτή την τόσο κρίσιμη θέση.
Ποιος είναι
Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου παραγωγής δελτίων Ειδήσεων, του προϊσταμένου ρεπορτάζ και του Διευθυντή Ενημερωτικών Εκπομπών.
Είναι δημιουργός πολλών εκπομπών και ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας της ΕΡΤ.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και έχει παρακολουθήσει ως υπότροφος πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ